Högre omsättning och bättre utbildning

Saunachill är utvecklat för att möta spa marknadens krav för mer intäkter av anläggningar som redan kostar pengar, nya kreativa lösningar, högre kvalifikationer hos de anställda.  Kunderna lär sig effekten av spa och hälsa genom et innovativt och holistiskt koncept som samtidigt genererar högre omsättning och vinst.

Saunachill skapar merförsäljning i din spa shop och nya omsättningsmöjligheter!

• Grupptryck – javisst! Våra kunder upplever en merförsäljning på över 40% i samband med Saunachill eftersom gemensamma upplevelser gör att man i en grupp köper mer.

• Saunachill skapar nya kunder – konferenser, möhippor, födelsedagar, par kvällar, tema helger, hälsoklubbar – möjligheterna är oändliga.

"Framtidens wellness"

Vi tror på att grupp aktivitet på spa – är framtidens wellness!

71% av konsumenterna svarade att de skulle vara mycket mer benägna att besöka ett spa om de via forskningsstudier fick bevis på att spabehandlingar gav mätbara hälsofördelar.

source: the spas and the global wellness market report/gss 2010

 

 

 

"Prova på Event" eller Privat bokning

Du kan boka ett Saunachill event för att se om det vore något för ditt spa eller om du har ett privat arrangement du gärna vill att Saunachill skall levera en utrensande spa underhållning som ger resulat och härliga upplevelser.