Saunachill är skapat av:
Linda Myrberg är utbildad spa-chef vid det berömda spa-konsultföretaget Raison d'Etre i Stockholm och är en av de ledande spa-konsulter i Skandinavien. Hon har bred erfarenhet av projektledning från start av byggprocess, design och konceptframtagning, samt daglig drift, pr-strategi, web/broschyrer etc. Dessutom skapar hon signaturbehandlingar, spa-produkter samt håller i personalutbildning inom dessa områden.

2008-2009 Utvecklade och designade hon well-come spa i Köpenhamn, samt saunaguskonceptet, alla behandlingar och produkter. Där är saunaguskonceptet nu den största nyckelverksamheten.

2010-2011 Var hon spa-chef för Helle Thorup Spa i hjärtat av Köpenhamn och utvecklade Shiro Zumi badritual tillsammans med Yasuragi spa, Stockholm. Saunachill uddannelse EAT NATURE i Frankrike, Balnea.

2011- 2012 Stod hon för Skandinavien största fitness spa, Skodsborg, stora spa- och konceptutveckling "Spa Adventure" samt utvecklade 6 nya signaturbehandlingar. Skodsborg har Saunachill EAT NATURE konceptet.


Linda är en av de få i världen som är certifierad aufguss mästare på diplom från Crone4 i Österrike, som är värd för World Cup i Saunagus.


Hon har en bakgrund som skådespelare, är utbildad akupunktör och har håller föreläsningar i tankarnas kraft och holistisk hälso filosofi.

Läs mera: www.lindamyrberg.com